Over ons

Verscentrum Sandee is een begrip in Kamperland. Het waren de grootouders van Robert Sandee, die startten met de verkoop van landbouwproducten, naast hun boerenbedrijf. Gaandeweg nam de verkoop een steeds belangrijker plaats in. Inmiddels is de volledige boerenschuur veranderd in een compleet verscentrum. Robert houdt zich hoofdzakelijk bezig met de twintig verschillende teelten van het boerenbedrijf. Zijn vrouw Anita is actief in het verscentrum met een breed assortiment versproducten. Ook de ouders van Robert zijn hier nog dagelijks te vinden.

Vers, service en altijd advies
De passie waarmee Robert, Anita en hun team dagelijks voor u klaar staan, werkt aanstekelijk. Zij bieden u de mooiste producten tegen de beste prijs. Steeds meer mensen kiezen voor groente en fruit. Logisch, dat is een gezonde keuze! Wij dragen hieraan graag ons steentje bij. We kiezen voor producten met een optimale smaak. Door de versheid zijn onze producten bovendien goed houdbaar. Service is voor ons vanzelfsprekend. We helpen u graag op weg met advies en lekkere recepten.

Lekker verse koude- en warme buffetten
Regelmatig verzorgen wij koude- en warme buffetten. Dit doen wij uitsluitend op bestelling. Natuurlijk spelen onze verse groenten, fruit en aardappelen daarin een belangrijke rol. We gebruiken volop eerlijk vlees en de lekkerste vissoorten en stellen de buffetten met zorg voor u samen. Desgewenst nemen we alle zorgen uit handen door tevens zorg te dragen voor servies, bestek en zelfs bediening.

Meer nieuws

Nieuwe website Verscentrum Sandee

Welkom op de nieuwe website van Verscentrum Sandee. We bieden u hier een compleet overzich...

LEES MEER

Opnames voor Binnenste Buiten

Afgelopen week werden er filmopnames gemaakt voor het programma binnenste buiten. TV kok R...

LEES MEER

Brood van Bakkerij Schrieks

Nieuw in ons assortiment. Heerlijke broden en gebak van Bakkerij Schrieks. De lekkerste...

LEES MEER
ALLE NIEUWSBERICHTEN